Boutique Hotel 4*

Butik hotel smješten u srcu Budimpešte, u Mađarskoj, koji nudi 152 elegantno uređene sobe.

Rezultati:

Prihod
+91%
Google Ads potrošnja smanjila se za
-60%
Stopa konverzije web stranice
+160%

Izazov:

Razvijanje strategije marketinga koja će povećati prihode i smanjiti ovisnost o OTA kanalima te generirati više rezervacija preko službene web stranice hotela. Dogovorili smo se fokusirati na optimizaciju stope konverzije web stranice, na pronalaženje načina za povećanje izravnih rezervacija na temelju uvida iz povijesnih podataka te na optimizaciju troškova oglašavanja.

Kako smo riješili izazov:

  • Nakon pažljivog istraživanja povijesnih podataka web stranice, otkrili smo da većina posjetitelja koji su završili rezervaciju dolazi iz Njemačke, ali web stranica nije imala verziju na njemačkom jeziku. Dodali smo stranice na njemačkom jeziku na web stranicu kako bismo zadovoljili očekivanja njemačkih posjetitelja i olakšali im proces rezervacije.

  • FAQ stranica je kreirana kako bi posjetiteljima pružili odgovore na najčešća pitanja i poboljšali rangiranje SEO-a hotela na web stranici.

  • Optimizirali smo trenutnu strategiju plaćenog oglašavanja Google oglasa i razvili novu, uključujući retargeting i kampanje medijske svijesti za povećanje direktne prodajne trešnje.

Više priča

Copyright © 2024 horecamarketing.me - Sva prava zadržana
HoReCa Marketing treba kontaktne informacije koje nam pružite kako bismo vas mogli kontaktirati u vezi s našim proizvodima i uslugama. Možete se odjaviti s ovih komunikacija u bilo koje vrijeme. Za informacije o tome kako se odjaviti, kao i o našim pravilima privatnosti i predanosti zaštiti vaše privatnosti, molimo vas da pregledate našu Politiku privatnosti.
Pretplata na newsletter
HoReCa Marketing