City Hotel 4*

Hotel je značajna znamenitost u povijesnom središtu grada, blizu Odeskog teatra opere i baleta. Impresivno je arhitektonsko remek-djelo, a zgrada ima bogatu povijest, nekadašnji dom visokokvalitetnog hotela i poznatog restorana.
U hotelu je dostupno 78 soba.

Rezultati:

Prihod
+211%
Izravne Rezervacije
+160%
Stopa konverzije web stranice
+67%

Izazov:

  • Stvaranje direktnog entiteta za rezervacije za službenu web stranicu objekta, uključujući organski i plaćeni promet.
  • Poboljšanje stope konverzije web stranice.
  • Razvijanje promotivnih ponuda.

Kako smo riješili izazov:

  • Razvoj i implementacija nove strategije plaćenih medija, uključujući Facebook&Instagram oglase i Google Ads kampanje.

  • Postavljanje kanala meta pretrage i lansiranje Google Hotel Ads kampanje.

  • Google Business profil je unaprijeđen s ažuriranim informacijama i visokokvalitetnim fotografijama. Dodatno, integriran je UTM (Urchin Tracking Module) kako bi se olakšalo praćenje rezervacija koje potječu s Google Business profila. To omogućava bolje razumijevanje broja rezervacija generiranih iz ovog izvora.

  • Na web stranicu objekta dodana je online chat funkcionalnost kako bi posjetitelji mogli komunicirati izravno s predstavnikom hotela. Ovo štedi vrijeme posjetiteljima pružajući im odmah dostupan način kontakta, umjesto da moraju nazvati ili poslati e-poštu hotelu.

Više priča

Copyright © 2024 horecamarketing.me - Sva prava zadržana
HoReCa Marketing treba kontaktne informacije koje nam pružite kako bismo vas mogli kontaktirati u vezi s našim proizvodima i uslugama. Možete se odjaviti s ovih komunikacija u bilo koje vrijeme. Za informacije o tome kako se odjaviti, kao i o našim pravilima privatnosti i predanosti zaštiti vaše privatnosti, molimo vas da pregledate našu Politiku privatnosti.
Pretplata na newsletter
HoReCa Marketing